SZABADON VÁLASZTHATÓ TOVÁBBKÉPZÉS GYÓGYSZERÉSZEK SZÁMÁRA

 

Tisztelt Gyógyszerész Kolléga!


A GYOFTEX továbbképzési portálon SE-GYTK/2022.II/00018 nyilvántartási számon akkreditált, szabadon választható online továbbképzés került meghirdetésre.


A továbbképzés címe: „A népegészségügyi célú, szervezett onkológiai szűrővizsgálatok. Online képzés gyógyszerészek számára”


A továbbképzés célja:


A hazánkban népbetegségnek számító emlő-, méhnyak- és vastagbéldaganatok gyakran csak előrehaladott állapotban kerülnek felismerésre, habár mielőbbi kiszűrésükre hatékonyan működő szűrővizsgálati rendszerek állnak a lakosság rendelkezésére. A gyógyszerészek a lakossággal való közvetlen szerepük okán, prevenciós és egészségfejlesztő munkájuk részeként hatékonyan felhívhatják a figyelmet a népegészségügyi szűrések fontosságára és mozgósíthatnak a szűréseken való részvételre.


Az online továbbképzés a résztvevők számára térítésmentesen vehető igénybe.


Az online továbbképzés jelentkezési felületét, képzési anyagát és a vizsgatesztet az antsz.hu-n a regisztrációt követően tudja elérni. A képzésre történő jelentkezéshez a mellékelt Regisztrációs segédlet szolgál útmutatóul.


A továbbképzés sikeres elvégzésével 16 kreditpont szerezhető.


A képzés kezdő időpontja: 2022.12.01-jétől folyamatos.


A képzés 2023 januárjától távoktatásként kerül elszámolásra.


A képzésen való részvétel feltétele gyógyszerész, azaz a 64/2011. (XI.29.) NEFMI rendelet 1. § a) pontja szerinti szakmai végzettség.


A továbbképzés vizsgateszt kitöltésével zárul. A továbbképzés eredményességének és a képzés elvégzéséről szóló igazolás kiadásának feltétele, hogy a kitöltött írásbeli teszt eredménye meghaladja a 70%-ot. Amennyiben a résztvevő nem felelt meg a vizsgán, három alkalommal ismételten vizsgát tehet.

2023 januárjától a gyógyszerészek mellett a gyógyszertári ellátás szakmacsoportba tartozó asszisztensek/szakasszisztensek részére is lehetőséget biztosítunk a továbbképzés térítésmentes elvégzésére.


Amennyiben a továbbképzéssel kapcsolatos egyéb kérdés merül fel, kérjük, jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.


A továbbképzések az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 számú
„Komplex népegészségügyi szűrések” elnevezésű kiemelt
projekt keretében valósul meg.


Eredményes továbbképzést kívánunk!

Partner oldalak

KOMPLEX NÉPEGÉSZSÉGÜGYI SZŰRÉSEK @2022

sz2020 also infoblokk